FÖRELÄSARE

Med sitt fullständigt oefterhärmliga sätt och ibland ganska, det ska erkännas, mustiga språk, så får du en charmig, kreativ och oerhört engagerande föreläsare om du bokar in Birgitta Lagerholm. Det är ingen som somnar på hennes föreläsning, det kan garanteras! Hennes brokiga bakgrund som elitidrottare inom 3 olika sporter, som entreprenör med 3 egna skolor och ett sminkmärke gör att hon har mängder med inspirerande anekdoter och lärdomar att dela med sig av. Utbildningar inom business management, affärsstrategi, marknadsföring och coaching gör att hon har hittat ett helt unikt koncept att förhålla sig till och det delar hon gärna med sig av.

 

Vill du att hon håller föredraget på engelska så är det inga problem, då kommer hon bara att använda sig av sin lätt, släpiga amerikanska som hon tillskansade sig när hon pluggade och jobbade i Hollywood.

 

Favoritämnen är:

Business: Entreprenörskap - perfekt för den som drömmer om att starta eget


Business: Affärsstrategi - en övergripande genomgång i vad den som är företagare behöver ha koll på


Personlig utveckling: Använd motgångar till något konstruktivt -  Söker ni en inspirerande föreläsning om att växa som person så är detta föreläsningen för er.
 

Idrott: Viljan att vinna - Med flera VMguld vet hon vad det betyder att sätta upp mål och att nå dem.


Karriär: Makeupartistyrket - Birgitta började som makeupartist och har ägnat över 21 år åt att bygga Sveriges

största makeupartistskola som idag finns i Stockholm, Göteborg och i Malmö. Dessutom har hon startat upp ett eget sminkmärke. Rätt person att inspirera blivande makeupartister!

Det finns med andra ord en anledning till att hon, under de senaste 20 åren, har gjort över 1.000(!) föredrag och livesändningar med bl a:

Parsons School of Design, New York

Kanal 5

NRJ 

och stora koncerner som

Praktiska AB

Lärande i Sverige AB

Academedia
och Sandvik på sin kundlista!


 

PRIS: 15.000kr plus moms/timme

SKICKA FÖRFRÅGAN NU

F

E

I

M